Corona maatregelen Zander zomer 2020

Zander Corona maatregelen conform Belgisch staatsblad en de Provinciale richtlijnen        

Tafels beperkt tot 4 personen


De extra coronamaatregelen in de provincie Antwerpen  betekenen ook dat er in de horeca een strengere limiet komt op het aantal personen dat aan eenzelfde tafel mag zitten. De limiet is uiteindelijk op vier personen geplaatst, tenzij het om een gezelschap gaat dat bestaat uit personen van één gezin. “Als u drie of vier kinderen heeft, moeten die uiteraard niet uiteen gaan zitten.”

Met externe personen uit je bubbel op café of restaurant gaan kan dus niet met meer dan vier mensen in totaal, of enkel aan verschillende tafels met afstand daartussen.

Verder moet de fysieke afstand in de horeca tussen de verschillende gezelschappen - en dus niet gewoon tussen de tafels - ook minstens anderhalve meter bedragen.


-Ieder personeelslid kreeg een opleiding om u gepast te verwelkomen en te bedienen.

-Bij het betreden en verlaten van de Zander is het verplicht om een mondmasker te dragen. Zonder mondmasker mag u niet aan boord.

-Elke familie heeft zijn vooraf bepaalde  tafel met de voorgeschreven afstandsregels. Aan tafel mag u het mondmasker afnemen. U mag het uiteraard ook ophouden.

-Ieder die geboekt heeft zal een ingedekte tafel klaar hebben staan , houdt dus zeker voldoende afstand bij het inschepen. Geliev ons nu reeds te verontschuldigen als we u op onvriendelijke wijze erop zullen wijzen om aftsand te houden met de "bubbel" die voor u is.

-Moet  u zich aan boord verplaatsen dan moet het mondmasker correct gedragen worden. De ouders worden vriendelijk maar dringend verzocht hun kinderen bij hun aan tafel te houden.

-Alle tafels , wanden, stoelen, toiletten worden voor elke cruise grondig ontsmet 

-Samenscholingen (bijvoorbeeld voor de toiletten of in de stuurhut of op het achterdek)  zijn niet toegestaan .

-Op elke dek en bij de inkom staat een spuitbus met een handontsmettende gel en wegwerpdoekjes.

-We varen met alle ramen zoveel mogelijk open om een goede verluchting te waarborgen.

-Onze crew draagt permanent een mondmasker en handschoenen.


-Alle namen en tel nrs van de boekingen zijn bij ons bekend om in geval van besmetting contact tracing te vergemakkelijken. Deze gegevens worden 4 weken bewaard.

Tevens is per boeking bekend aan welke tafel u zich bevond.

-De afstand tussen de rugleuningen van de stoelen of zetels is minimaal 1.5m (zie plan op deze pagina)

-Wij nemen uw bestelling op aan uw tafel en brengen die naar uw tafel. U mag zich niet naar de toog verplaatsen. Ons personeel draagt steeds handschoenen en een mondmasker en of een face shield.

-Bij onze varende BBQ's , waar oa een buffet is, mag u zichzelf niet bedienen. Wij bedienen u en u komt op onze aanwijzing tafel per tafel zonder elkaar te kruisen , u dient uw mondmasker bij deze verplaatsing correct te dragen. 

Bij het einde van de cruise is ieder verplicht om aan zijn tafel te blijven zitten. Op onze aanwijzing mag er dan tafel na tafel opgestaan worden en mag het schip ordelijk verlaten worden zonder dat zich in de inkomhal of op de trappen "files" vormen.

Welkom aan boord in deze oorlog tegen een onzichtbare vijand!


Wij vragen met hoogdringendheid deze regels zonder uitzondering strikt toe te passen : het is de neige manier om in deze oorlog te overleven en hem te overwinnen. Dank u

info@dezander.be

Ligplaats Mol:

De Maat 4, 2400 Mol

Ligplaats Lommel:

Lossingsweg zn , 3920 Lommel

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren