Autocarbedrijven: mail ons nu en morgen varen we voor u!  Mail nu button

Uw mooie autocar op ons mooi schip kan helaas niet  ..Maar jaarlijks worden talloze passagiers van autocars met jongeren en senioren voor enkele uren onze passagiers! !autocar

De Zander is ideaal om rustig zittend te genieten van een lekkere koffie of een klek heerlijk schuimed patersbier! De natuur glijdt aan u voorbij. Intussen geeft onze kapitein uitleg over de bezienswaardigheden. Als het mogelijk is zakken we ook weg in een sluis el stijgen later weer tussen de sluismuren.

U kan uw groep ook laten genieten van een dagschotel, een dagmenu aan tafel geserveerd of in buffetvorm of gewoon taart! Alle info hier.   Op de Zander kan alles! 

Wij hebben ook de mogelijkheid voor divers entertainment al varende van live muziek, accordeonspelers, top stand up comedians, goochelaars ,enz...Marc Simons op de Zander

Ook op de site van Bus-idee kan u onze info vinden!

Wordt u een regelmatige klant?  Vanaf de derde opdracht geniet u van een leuke korting op elke vaart!  U kan die verkrijgen door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van uw bedrijfsnaam, uw naam , telefoonnummer  en uw BTW nummer. Wij contacteren u graag voor de detailinfo.

Wanneer varen we?

We varen 7 op 7 en dit het gehele jaar door! Onze reeds geplande vaarten kan u online opvolgen en raadplegen op onze Vaarkalender. Even een kleine verduidelijking : "Vrije vaarten" zijn alle vaarten die wij lange tijd op voorhand inplannen : u kan hier met meevaren aan "Groepsprijzen" , maar u kan ook zelf de nog niet ingevulde uren vragen in te vullen voor u , dit aan dezelfde prijzen!

Waar varen we?

We hebben erg veel mogelijkheden : we varen vanuit Lommel en vanuit Mol klik hier voor meer info.