Overnachten:

 Erg leuke B&B : Molmento

Molmento is een eigentijdse bed en breakfast met vier comfortabele kamers en bijkomende faciliteiten in een duurzame nieuwbouwwoning. Voor de inrichting kozen de uitbaters voor eenvoudige en strakke materialen. Anders dan de meeste B&B’s? Misschien wel, maar daarom zeker niet minder mooi of gezellig. Kristien en Peter willen hun gasten ontvangen zoals we zelf graag ontvangen worden. Spontaan en hartelijk, rechtuit en eerlijk. Hierbij gaan ze uit van hedendaags comfort zonder overdadige luxe en besteden ze waar mogelijk graag aandacht aan duurzaamheid.Molmento

Wat kan je van een verblijf in B&B Molmento verwachten behalve een comfortabele kamer? Veel rust, een uitgebreid ontbijt en een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in het Kempense landschap.

De bed en breakfast bevindt zich in Mol-Sluis. Deze locatie houdt zowat het midden tussen de internationaal gerichte bedrijvigheid van SCK en VITO en de gekende Molse Meren. De gastenkamers zijn dan ook zowel geschikt voor zakenverblijven als voor toeristen en genieters.

 
   

Leuke B&B:  TSpijker