Vaarkalender

star icon

Contacteer ons

contact icon

Vaartocht (2 u) met passagiersschip De Zander op de Kempense meren

Onvergetelijk uitzicht met prachtige natuur.
 
3 variaties:
Variatie 1: Vaart met warme lunch: Kempens middagmaal
2 Bollen puree (aardappel en knolselderpuree)   , lekker Kempens runds stoofvlees en een variatie van warme groenten (2 ,soorten) vormen ons lente zon-dagmenu.
Prijs : 26.90 € pp, -12j : 17.40€ pp, -3j : 12.00€ pp , baby -1j :3.50€ pp.  Vaart en lunch en water of limonade incl .
Houdt u niet van vlees? geen probleem ; u kan ook voor onze vis variatie kiezen! Wel even melden bij reservatie aub.
Na de vaart kan u wandelen in Natuurreservaat de Maat (gratis) , gaan spelen in de speeltuin Zilvermeer (2 april  tot 30.6 :-6j gratis, +6j: 2.00€ , daarna +6 :5.00€) ,  of gaan zwemmen in Aquafun (ticket te koop aan boord aan 10.00€ pp)
 
Variatie 2 : Vaart met Baguette (22 cm) met kaas of ham naar keuze en boter +water of limonade of koffie incl.
Toegangsticket voor Aquafun van Sunparks in Mol ook inbegrepen.
De prijs van 30.00€ pp geldt per persoon voor een vaartocht met passagiersschip ´De Zander´ en toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aquafun van Sunparks.
Vertrek met De Zander voorzien om 11.00 u en aankomst om 13.00 u. Opgelet : controleer steeds de afvaarturen op deze website en in deze "Vaarkalender".Na je rondvaart op het water dompel je je dus onder in een subtropisch avontuur bij Aquafun van Sunparks. Je kinderen leven zich ten volle uit op de wildwaterbaan, in het golfslagbad en op de waterglijbanen. Ook aan de relaxers onder ons werd gedacht! Relax en geniet in het waterparadijs met bubbelbaden en jetstreams. Kortom, een actie om niet te missen. Reserveer nu en maak er een onvergetelijke dag van!
 
Variatie 3: Enkel varen:Prijs per volwassene 9.90€, -12jarige :6,50, -3jarige :3,50€.Na de vaart kan u wandelen in Natuurreservaat de Maat (gratis) , gaan spelen in de speeltuin Zilvermeer (-6j gratis, +6 tot 30.6 :2.00€ , daarna +6 :5.00€) ,  of gaan zwemmen in Aquafun (ticket te koop aan boord aan 10.00€ pp)
Een leuk dagje op ,in en bij het water in de prachtige Kempen. Met het passagiersschip  De Zander (3 dekken ) beleef je het beste van de natuurpracht van de Kempen. De 2 uur durende rondvaart voert je  langs de indrukwekkende Kempense meren en kanalen. Geniet van de natuur in al z´n glorie met de prachtige vergezichten, de rustige deining van het water en het frisse Kempens groen.
Reserveer via sms naar +32(0)495 53 86 41 met uw naam, aantal deelnemers, de gekozen datum . U ontvangt een bevestigings-sms. Korting voor U op Variatie 1: 1.50€ pp
Info over Aquafun kan u vinden:
www.zwemmenbijsunparks.be/kempensemeren, Postelsesteenweg 100, 2400 Mol
Honden zijn welkom op de Zander , ze mogen echter natuurlijk niet binnen in het subtropisch zwemparadijs Aquafun.
U mag geen eigen etenswaren of dranken meebrengen op de Zander.
Betalen doet u gewoon aan boord via cash of bancontant of door het afgeven van de voucher(s) van het marketingbureau of u betaalt aan boord.
Enjoy your day, its all water!

         

 Algemeen :  Adres van inscheping en aankomst : De Maat 4 te 2400 Mol

Reserveren: is noodzakelijk  

U betaalt aan boord bij aankomst met cash of met Bankcontact.

WELKOM AAN BOORD!

 Vaarkalender

star icon

 Contacteer ons

star icon

Ga naar boven